"Abban vagyunk szabadok, amiben kontrollált formában válunk alkalmassá arra,
hogy az adottságainkat, készségeinket megéljük."

2015. január 6., kedd

if I was the ruling party

mai zuhany-bölcsesség:

az ő helyükben, most megkezdve - micsoda pr munka lenne (I wish!) -, létre hoznék egy "új" "jobb oldali" pártot. Természetesen a jelenlegi "jó srácok" lennének a "kilépők", a megszavazható jó fejek, akik "már nem tűrték tovább belülről sem", s megalapítanák a Demokratikus, De Most Komolyan, És Polgárias Is Pártot. Egyszerű ez, mint az egyszer egy - különösen, hogy nem megyek most bele a megannyi apró részletébe.
Érdekek nem sérülnek, némi átrendeződés, slussz-passz. Olyasmi játék, mint az "utolsó pár(t) előre fuss". Mi több, végre lenne Magyarországon több párt rendszer is!
Btw,
talán országunk lehet az egyik szabályt erősítő kivétel, ahol kiderülhet, hogy a defláció lehetne a vásárlást élénkítő folyamat!? Ugyanis az emberek végre vásárolnának. Nem azért, mert "jaj, holnap drágább lesz" - ahogyan azt a józan közgazdaságtan diktálja -, hanem olyan egyszerű okból, mert "végre futja".

(8 idézőjel pár)

1 megjegyzés:

  1. You should purchase Foot Spa Massager a Raspberry Pi, install a Linux-based operating system called Octopi on it, and monitor your 3D printer and its progress from your smartphone wherever you could have} internet connectivity. And with 3D printers now creating every thing from concrete properties to organic biotech material, their reputation is unslowing. Bringing ideas to life with 3D printing solutions built for students kids|for faculty students} and educators. Multi Jet Fusion expertise was developed by Hewlett Packard and works with a sweeping arm which deposits a layer of powder and then one other arm geared up with inkjets which selectively applies a binder agent over the material.

    VálaszTörlés