"Abban vagyunk szabadok, amiben kontrollált formában válunk alkalmassá arra,
hogy az adottságainkat, készségeinket megéljük."

2016. október 20., csütörtök

Népkül ™


Ma elkezdem a saját " #epic, avagy #klasszikus " sorozatomat.
Ezeket a hívószavakat egy jó ideje kedvelem, de most jött el az ideje, hogy bevezessem "idegen szavasításra" (csak ejtsd: epik), illetve, a cím második felét pedig, mondhatni, "magyarosítva, és jelentést bővítve" (vö.: classic - ezt ejtsd: klaeszik).
(Vicián is elkezdte már a classic elsajátítását - családi szlogenként. Köszönet az egykori fogalom-definiálásért, Henry!)

Azt hiszem, egy - ezekre a kifejezésekre is - méltó témával indulok el. Ugyanis van itt #pr, #civil, civil tudatosság és sok más. Bárcsak mondhatnám, hogy #CSR is, de ehhez egyéb vállalati szintű döntés kellett volna, ami vezethetett volna egy ilyen nemes kezdeményezéshez.

Kár tovább magyarázni, majd a sorozat - ha lesz illő tartalom - igazolja az "emoword"-jeimet.
Fedél NÉPkül HVG cikk
kép forrás, igen: atv.hu

1 megjegyzés:

  1. Their scheme, their play against the on line casino, was maybe too sophisticated to pull off, Grosjean would later concede. Regardless of the variation you choose to play, the fundamental premise stays the same. Place bets on where you think the 1xbet ball will land on the spinning wheel. They design the studio area, hire the dealers, and choose the dealer’s uniform.

    VálaszTörlés