"Abban vagyunk szabadok, amiben kontrollált formában válunk alkalmassá arra,
hogy az adottságainkat, készségeinket megéljük."

2017. január 4., szerda

heart and mind / szív és tudat [farewell]

Around a year ago I made a huge decision to quit my job and the 31st was my last official office day.
As a professional, or a parent also, a lot of us feel the pressure to chase the best schemes, the safe games… and for many, this leads to a lack of fulfilment, a culture that invites unhealthy competition and a detrimental work/life balance. I can’t speak for everyone but I believe it’s important to chase our dreams whilst we’re young (in heart and mind, anyway) and find enjoyment in the work that we do.
I don’t regret gaining a 5-year experience and a range of new skills that will support me in my professional and personal life… but I also don’t regret leaving “what I should do” for “what I want to pursue”.
[based on Max Hill’s (@maxhill27) story]

#ProfStratComms
#PublicRelations
#Friendraiser
#ThankYouJesuits
/

Nagyjából egy éve meghoztam egy komoly döntést, hogy a jelenlegi munkámat befejezem. Szerződés szerint az utolsó hivatali napom 31-én volt. Mint szakember, vagy éppen szülő, sokunk érzi a nyomást, hogy ki kell harcolni a legjobb alkalmazotti formát, biztonsági játékra kell menni… és sokunkat ez a szakmai kiteljesedés feladásához, vagy egy egészségtelen versenybe, netán káros munka/magánéleti egyensúlyi környezetbe vezet. Nem beszélhetek mindenki nevében, de én hiszem, hogy fontos hajtani a saját álmok megvalósítását, amíg fiatalok vagyunk (szívünkben és tudatunkban, legalább is), és megtalálni az élményt abban a munkában, amit végzünk. Nem bánom az ötévnyi tapasztalatot és a megszerzett képességek hadát, melyek szakmai és magánéletemben egyaránt segítenek… de nem bánom feladni sem "amit megérne csinálnom" azért, "amire törekedni akarok".
[Max Hill után szabadon]

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése