"Abban vagyunk szabadok, amiben kontrollált formában válunk alkalmassá arra,
hogy az adottságainkat, készségeinket megéljük."

2010. június 9., szerda

Mary - Supper Out

Ma találkoztam Mary-vel!!!! Igaz, nem volt akkora meglepetés, mert előre lebeszéltük, de itt még nem említettem, ezért a nagy bekezdés! :)
Néhány napja a Facebook-on észrevettem, hogy jön fel aznap Londonba... írtam neki, később, hogy ha legközelebb erre jár, találkozhatnánk. Kiderült, hogy kb. 100m-re a munkahelyemtől volt egy HAIR előadás, amire az egész népes família megmozdult Cottenham-ből. ez adta az apropóját, hogy itt jártak.
(Akinek szürke folt az eddigiek, annak elmondom, hogy ők a Blackman család, akikkel 2002-2003-ban éltem Cottenham-ben Cambridgeshire-ben. Mary, Colin a szülők, Laurie és Henry a két fiúk, Laurie most 17, Hen 15. Azóta is tartom velük a kapcsolatot, s lássuk be, az életemben kicsit a második család szerepét töltik be (egyelőre, akárhogyan is nézzük :) ).
A levelezés során kiderült, hogy Mary éppen ma tart egy meeting-et a városban, úgyhogy utána örülne, ha találkozhatnánk, már Ő is rákeresett, merre is, hol is vagyok. S mivel a különleges ételeket mindig is szerette, ezért a Balans-tól kb. 4 percre javasolt egy Yalla Yalla nevű libanoni kiséttermet. Tehát 6 körül ott találkoztunk, s ettünk egy jót. Hogy mit, azt nem mondom meg, de csirke, az volt benne, és bármennyire is hihetetlen - számomra relatíve ismeretlen -, amolyan, feltehetően libanonias (!!!) ízesítés, egészen vékony típusú rizzsel, valamilyen vékony lepénykenyérrel, lekísérve valami szintén ismeretlen pilsnerrel, előételként egyéb csalafintaságok. Nagyszerű.
Előtte egyébként Bartosz kérésére - az egyik lengyel manager, ejtsd Bartos - tovább kellett maradnom, így még jól is jártam, mert a 6 helyett mára is 7 órát könyveltek nekem, s a találkozóig is tökéletesen sikerült értékesítenem az időmet.
Nagyon jól esett a találkozás! Beszélgettünk egy jót, amolyan "catch-up" találkozás volt, megvitattuk, kivel, mi történt az elmúlt időkben, s megbeszéltük, hogy az egyik héten, amikor nekem jó, felmegyek Cottenham-be. (itt ugyanis többnyire betartják a földrajzilag megfogható irány definiálást, tehát Cambridge, északra, tehát fel, s nem le a gigacityből :) ) Minden napra jut valami jó.

Például mára még az is belefért, hogy küldött a magyarorszag.hu egy e-mail-t, hogy lejár a vezetői engedélyem B kategóriája, rövidesen. Remek! Vajon hogyan fogom elintézni... :)
S tegnap kiolvastam a Csinevát. Mind a három kötetét (na persze tegnap már csak az utolsó 25 oldalt) :) Életre szóló.

S, csak, hogy ilyen is legyen: köszi Bulcsú a linket :)

Egy kis Izland :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése