"Abban vagyunk szabadok, amiben kontrollált formában válunk alkalmassá arra,
hogy az adottságainkat, készségeinket megéljük."

2010. május 22., szombat

Első Nap az Oskolában

Túl a "Trial"-on! Vagyis megpróbáltattam, és úgy tűnik, azért megfelelőnek találtattam. Bár nem tudom, mennyire lesz hosszútávú ez a hétvégi munka, de nagyon jó, hogy van. Tanultam ma ezt-azt, mosogattam is, rendelést vettem fel és felszolgáltam, kávékat készítettem, és evőeszközt "szervíroztam", szóval, bele a közepébe.
Holnap még nem kell mennem, de jövő hétvégén már enyém a 8 órás műszak szombat-vasárnap. Szerencsére nem egyedül, vagy az ukrán lány - évek óta ott van, kedves, normális - vagy a román lány érkezik majd fél műszakban a "rush hours"-ra, 4 órában. A többi az enyém. :)
Szóval ez van! Vendéglátós lettem :) Még pár év, és jöhet a saját business?! :) :) :)
Ma megyek végre a közösséghez, már várom. Az előző vasárnapi reggeli mise a környéken..., volt. Még jó, hogy tudtam, a lényeg, hogy a Nagyfőnök ott is ott. De most Pünkösd, Neo, új templom, bemutatkozás... szóval várom. :)
A bankkal folytattam a harcot. Hétfő reggelre - náluk az 9.45 a bankban - visszahívott Basir. Azt mondta, mindent elkövet, hogy sikerüljön. Csak a főnöke is jó lenne, ha rábólintana.
Tegnap este Fernanda rábólintott a szobabérlésre, Maria - ugyebár Paulo barátnője, aki, mintmegtudtam, anyagilag szintén érdekelt az ingatlanban, mivel együtt bérelték ki Paulo-val, legalább is a pénz 50-50, vagy hasonló - nagyon lelkesen mutatta be neki a lakást, elég meggyőző nőies csicsergéssel járkáltak körbe-karikába. De mindegy is, két hét múlva beköltözik.
Szép Pünkösdöt! Jó szelet! Erőt egészséget!

1 megjegyzés:

  1. Every quarter-hour, a winner is randomly selected from the entries. The winner earns extra chips and is featured within the highlight on the top of the machine where different players could send them Likes. Stop the reels extra shortly than normal bytapping the Spin button whereas the reels are nonetheless spinning. Bitstarz offers devoted on-site and social media support, allowing players to get in contact via IG, Twitter, Facebook, 코인카지노 24/7 live chat, and email!

    VálaszTörlés