"Abban vagyunk szabadok, amiben kontrollált formában válunk alkalmassá arra,
hogy az adottságainkat, készségeinket megéljük."

2010. május 22., szombat

Első Nap az Oskolában

Túl a "Trial"-on! Vagyis megpróbáltattam, és úgy tűnik, azért megfelelőnek találtattam. Bár nem tudom, mennyire lesz hosszútávú ez a hétvégi munka, de nagyon jó, hogy van. Tanultam ma ezt-azt, mosogattam is, rendelést vettem fel és felszolgáltam, kávékat készítettem, és evőeszközt "szervíroztam", szóval, bele a közepébe.
Holnap még nem kell mennem, de jövő hétvégén már enyém a 8 órás műszak szombat-vasárnap. Szerencsére nem egyedül, vagy az ukrán lány - évek óta ott van, kedves, normális - vagy a román lány érkezik majd fél műszakban a "rush hours"-ra, 4 órában. A többi az enyém. :)
Szóval ez van! Vendéglátós lettem :) Még pár év, és jöhet a saját business?! :) :) :)
Ma megyek végre a közösséghez, már várom. Az előző vasárnapi reggeli mise a környéken..., volt. Még jó, hogy tudtam, a lényeg, hogy a Nagyfőnök ott is ott. De most Pünkösd, Neo, új templom, bemutatkozás... szóval várom. :)
A bankkal folytattam a harcot. Hétfő reggelre - náluk az 9.45 a bankban - visszahívott Basir. Azt mondta, mindent elkövet, hogy sikerüljön. Csak a főnöke is jó lenne, ha rábólintana.
Tegnap este Fernanda rábólintott a szobabérlésre, Maria - ugyebár Paulo barátnője, aki, mintmegtudtam, anyagilag szintén érdekelt az ingatlanban, mivel együtt bérelték ki Paulo-val, legalább is a pénz 50-50, vagy hasonló - nagyon lelkesen mutatta be neki a lakást, elég meggyőző nőies csicsergéssel járkáltak körbe-karikába. De mindegy is, két hét múlva beköltözik.
Szép Pünkösdöt! Jó szelet! Erőt egészséget!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése