"Abban vagyunk szabadok, amiben kontrollált formában válunk alkalmassá arra,
hogy az adottságainkat, készségeinket megéljük."

2010. május 31., hétfő

Ma egy kis ízelítő

Ma a bejegyzés címe egy kis ízelítőt mutat a munkahelyemből. Hol is dolgozik Márk. A képek magukért beszélnek. Ma úgy kifacsart a munka, hogy még szinte a kezem is remeg. Kb. 15 perce jöttem meg, s tényleg fárasztó volt, mivel ugye ma elvileg munkaszüneti nap volt, ezért aztán, aki tehette, lógatta a lábát, így aztán volt pörgés. Elkészítettem az első hibás salátát - Salmon Salad helyett Cobb Salad -, ráadásul állítólag a vendég allergiás volt a bacon-re, ami az egyikben van csak... no mindegy, szerintem nem az én hibám volt, hanem a chef rossz tányérra pakolta a saját hozzávalóit -, mivel egyszerre készült mindekettőből egy tál, de most már mindegy is :) Ez is meg volt, s a vendég is életben van (legalább is, akkor még élt :) )
Fáradtan, pá! :)

1 megjegyzés:

  1. jól néz ki a mukahelyed! az én asztalom kicsit szomorúbb de kinek mi jut ugye:)

    hú már várom hogy megrendelhessem Nálad az első koktélomat (gondolom haveroknak tudsz belecsempészni egy kicsit több piját végülis magyarok vagyunk vagymi?:)
    (ha jól ikszelek szombaton akkor a jövő hétvégén egyéb esetben egy kicsit később:) de jó lesz!

    unikum van egyébként? ha már magyar pincér -pardon- bartender is van:), mongyuk ilyen alapon ahogy nézem a munkatársakat jó sokféle pia kéne a zsubrovkától a szakéig:)

    VálaszTörlés